Munkaállványok a különböző iparágakhoz

Sokoldalúak, mint a dolgos hétköznapok

Minden vállalkozás, minden iparág más és más. Éppen ezért minden problémát egyedileg kell megoldani. Több mint 700 különböző felszereltségű állványunkkal minden munkaterülethez van megoldásunk. Az alábbiakban láthatja, milyen kreatívak vagyunk, ha vevőink igényeinek kielégítéséről van szó. Daruk és nem kötött pályás szállító eszközök igénye esetén együttműködő partnereink lesznek segítségére.

Egy sikeres vállalkozás nem vesztegetheti az idejét, ezért a karbantartást és a szerelést többnyire a folyamatban lévő gyártás közben végzi el. A nagy gyártócsarnokokban azonban nem fog boldogulni az egyszerű létrákkal és görgős állványokkal. Semmi gond, a mateco munkaállványok kevés helyet foglalnak, kompaktok, könnyűek, s ezáltal ideálisak a szűkös munkaterületeken végzett munkákhoz is. A változtatható kosárkar és az optimalizált könyökcsukló technika révén Ön is egyszerűen és hatékonyan végezheti a munkafolyamatokat még a nehezen megközelíthető helyeken is. Így gond nélkül elvégezheti a berendezések és gépek karbantartási és szerelési munkáit. Méghozzá gyártás közben!
Az építőiparban a gazdaságosság igen magas értéket képvisel. Célunk, hogy vevőink mindenhol hatékonyan és biztonságosan – s emellett költségtakarékosan dolgozhassanak. Nem meglepő ezért, hogy híres építőipari vállalkozások évek óta a mateco munkaállványok megbízható technikájára hagyatkoznak. Az acél- és csarnoképítési ágazatban tevékenykedő neves vállalkozások is bíznak bennünk. A ”Miért?” kérdés könnyen megválaszolható: a mateco hozzáférési technológiával az acéltartók és a beton elemek szereléseit éppolyan egyszerűen és gyorsan el lehet végezni, mint a tetőfedést (Attika) vagy a falazást.
Akár a külső homlokzaton kell ablakelemeket cserélni, vagy a pincében elektromos vezetékeket javítani, akár a naprolók szorultak be a csarnok mennyezetén, vagy egyszerűen csak új izzókat kell az úszómedencéhez becsavarni – a magas épületek magas karbantartási és kezelési ráfordítással járnak. Minden ilyen esetben a mateco az Ön partnere! Munkaállványaink optimálisan segítik kezelőiket. A 90 méterig terjedő munkamagassággal és a 41 méterig terjedő oldalsó hatótávolsággal a legtöbb hozzáférési probléma költségtakarékosan megoldódik, még nehezen járható vagy érzékeny talajon is.
Az erdészeti és kertépítő dolgozók számára a mateco munkaállványok pótolhatatlan segítséget jelentenek. Ügyfeleink mindenekelőtt berendezéseink rendkívüli rugalmasságát és alkalmazhatóságát értékelik. Biztonságos, megbízható és költségtakarékos, hiszen a maximum 43 méterig terjedő munkamagassággal vagy a maximum 21 méterig terjedő oldalsó hatótávolsággal megoldódik a legtöbb hozzáférési probléma. Nehezen járható terület, érzékeny talaj? Ilyen esetekre ajánljuk Önöknek a rendkívül rugalmas, gumi hernyótalpas munkaállványokat. A támaszokon lévő gumipárnák révén ezek a munkaállványok 30%-os tereplejtésig, a talajt kímélő módon megtámaszthatók.
A mobilpiacon a tartós siker alapja egy teljes, lefedettséggel rendelkező hálózat. Ha Ön a rádióhálózatát tovább akarja építeni és optimalizálni, tudnia kell, hogy hol lehet zavarmentes átvitelt biztosítani. Szükség van tartalék kapcsolásokra is – méghozzá gyorsan és rugalmasan kiépítve a különböző helyeken. Mindez látszólag nagy ráfordítást igényel, de csak látszólag. A mateco-nál ugyanis megoldást talál a DRIVE tesztekre is, amelyeket speciálisan az Ön igényeire szabtunk. A LOS- és Turn-KEY-belépéseknél éppúgy, mint a DIN és VDE szabványok szerinti hálózati karbantartás esetén is mi vagyunk az Ön megfelelő partnere.
Egy film feszültséggel teli pillanatok és nem várt fordulatok nélkül unalmas. Pont ellenkezőleg, mint a film készítésekor: ilyenkor lehetőség szerint elkerülnénk a stresszt és a kellemetlen meglepetéseket. Hiszen az idő pénz. Mit értékelnek bennünk a vevőink? Határidőink betartását éppúgy, mint a magas szintű minőséget. Sok-sok év óta. A mateco munkaállványok nap mint nap bizonyítanak a filmes és televíziós produkciók készítése közben, ha magasan kell a kamerát vagy a világító berendezéseket tartani. Ezen felül ezek hatékony segédeszközök a fény- és hangtechnika szerelésekor, vagy rendezvényeken beállítási dekorációként vagy változtatható showszínpadként.
Ügyfeleink nagyon ügyesen oldják meg az irodaépületek homlokzatának és ablakainak tisztítását, illetve a nagy gyártócsarnokokban végzett munkákat. Nem lehet azonban mindent elvégezni az egyszerű létrákkal és mozgó állványokkal. És ilyenkor fordulnak a mateco-hoz. A bérlés tekintetében rugalmas megoldásokat kínálunk. Ennél egyszerűbben már nem lehet a tisztítási munkákat elvégezni. Az irodaépület bejárati részétől a legfelső emeletig, a gyártócsarnok ipari padlózatától a tetőn lévő forgatható céglogóig minden ragyogó lesz. Az egyszerű hozzáférés fontos mind a szűk belvárosokban.
A reklámüzenetek hatékony elhelyezése érdekében gyakran még a nehezen elérhető helyeket is használjuk. Ez lehet egy forgalmas kereszteződés video kijelzője, egy nagy fényreklám az építőipari áruház tetején vagy egy hirdetés a focistadionban. Könnyen belátható: egy létra ide túl rövid lesz, egy állványzat felállítása pedig túlságosan hosszú ideig tartana. Ide egy olyan biztos és rugalmas megközelítési rendszer kell, amivel Ön az objektum minden részét gond nélkül és gyorsan el tudja érni. A mateco segítségére lesz ebben a feladatban. Munkaállványainkkal 43 méteres magasságot is elérhet. Berendezéseink fokozatmentesen elfordíthatóak és szériaként minden olyan extrát tartalmaznak, amikre Önnek szüksége van. Segítünk Önnek a megfelelő berendezés kiválasztásában.
Kiforrott technikával, ügyes megoldásokkal a mateco még a legszűkebb sarkokat és a legtávolabbi helyeket is eléri – ezáltal ideális partnerré válik a hajók karbantartásánál és javításánál. A mateco munkaállványokkal az összes munkát gyorsan és költségkímélő módon végezheti el, akár a fedélzeten vagy a fedélzet alatt, a hajótörzsön vagy egy új orrészen.
A települések közigazgatásának munkálatai rendkívül sokfélék, és sok ezek közül a magasban végzendő: a favágástól a közterületeken lévő utcai lámpák elhelyezésén és karbantartásán, az elektromos vezetékek karbantartásán, a karácsonyi megvilágítás fel és leszerelésén át, egészen a városi épületek tisztításáig. A mateco munkaállványok optimális munkaeszközök ezek megvalósításához, mindenekelőtt a teherautón lévő, 90 m magasságig nyúló munkaállványok. Ezek ideális segítői a közvetlenül az utcán végzett munkáknak. A kitolható támaszokkal és az alátétlapok segítségével stabil állóhelyzetbe rögzíthetők a nehezen hozzáférhető helyeken is. Mindegy, hogy rövid vagy hosszú távú bérlésről, speciális technikáról, felszerelésről vagy festésről van szó, nálunk pontosan az Ön speciális igényeinek megfelelő munkaállványokat kapja.