Karrier

A Mateco-Hungary Kft. a hazai magasépítéshez használt modern szerelő-munkaállványok szakértője. Különböző profilú és felhasználású gépeink vannak, melyek a körültekintő kiválasztásnak, valamint a megbízható szervizhálózatnak köszönhetően a mai magyar magasemelő-piac kedvencei. 

Az elmúlt 22 évben a piacvezető pozíciónkat gyors és pontos szolgáltatásaink révén, rátermett és az eredményekért küzdeni tudó és akaró munkatársainkkal együtt értük el. A legjobb megbízókat csakis a legjobb csapat szolgálhatja ki. 

A cég növekedésének motorja strukturált szervezetünkben és jól teljesítő munkatársaink kimagasló tevékenységében rejlik. A munkaterületünket jellemző összetett feladatokhoz professzionális hátteret, barátságos légkört és vonzó juttatásokat biztosítunk.

Látott már csuklós-teleszkópos vagy ollós szerelő munkaállványt? Ha igen, akkor tudja miről beszélünk, ezért dolgozzunk együtt, ha nem, akkor ismerje meg őket közelről és jöjjön hozzánk dolgozni. Felemelő érzés.

Van néhány nyitott munkakörünk, a kiírást részletesen is megosztottuk. Ha úgy érzi, hogy ön a megfelelő jelölt a nyitott pozíciók betöltésére, jelentkezzen!