Minőség

Integrált vállalati politika

A Mateco-Hungary Kft. hosszú távú célja a maximálisan gyors, megbízható, minőségi szolgáltatás nyújtása az építőipari emelőgépek bérbeadása, karbantartása, valamint értékesítése területén, folyamatainak kézben tartása és teljesítményének fokozása, a jogszabályok betartása, valamint az ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítése mellett.

A Mateco-Hungary Kft. vezetősége tudatában van annak, hogy fenntartható céljainak eléréséhez a környezettudatos vállalati magatartás kialakítása és fejlesztése elengedhetetlenül fontos. Szem előtt tartva ezt, alapvető követelmény számunkra az ISO 9001, valamint ISO 14001 szabványokra épülő minőségirányítási és környezetirányítási rendszer bevezetése és működése.

Az új és régi megrendelők bizalmának megszerzését és megtartását a minőségi követelmények folyamatos teljesítésével és korszerű technikai színvonallal biztosítjuk. Kiemelten kezeljük vevőink elvárt, illetve várható igényeinek megismerését és teljesítését.

Szállítóinkkal, szolgáltatóinkkal hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk. Elvárjuk, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások feleljenek meg az előírt magas minőségi követelményeknek, elősegítve ezzel az általunk nyújtott szolgáltatás kifogástalan minőségszintjét.

A környezetvédelmi versenyképességünk megtartása érdekében a kockázatokat és hatásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük, értékeljük, a magas kockázatú/jelentős hatású technológiák/tevékenységek veszélyeinek elkerülése, illetve csökkentése érdekében intézkedéseket dolgozunk ki. Intézkedéseinkkel a környezeti elembe történő kibocsátásokat minimalizáljuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a hulladékszegény technológiák alkalmazására és a vízkészletek minőségének megóvására. Csökkentjük a káros légszennyezést, a keletkezett szennyvíz mennyiségét, környezetbarát vegyszereket használunk.