Elektromos ollós szerelő munkaállvány / GS 4069 DC

A Genie GS 4069 DC önjáró elektromos ollós szerelő munkaállvány kültéri és beltéri munkavégzésre egyaránt alkalmas, csendes járású, megbízható munkagép.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem keltenek akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmasak épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

A Genie GS 4069 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány használatának előnyei:

  • A GS 4069 DC önjéró ollós emelő konstrukció-orientált tervezésének köszönhetően a különböző munkaterületek közötti akadálytalan átjárás lehetősége biztosított.
  • Az önjáró emelő számára nem okoz gondot a kültéri egyenetlen, süppedős talajról a szilárd, beltéri burkolatra való zökkenőmentes áthaladás.
  • A minimális zajkibocsátásnak köszönhetően az elektromos ollós emelő a beltéri munkavégzésre is tökéletesen alkalmas, így nemcsak építőipari és logisztikai funkciót betöltő épületekben, de nagy forgalmú szórakoztató, sport- vagy oktatási létesítményekben is képes biztosítani a karbantartási munkálatokhoz szükséges emelő- és teherkapacitást.
  • Lehajtott korláttal a GS 4069 DC önjáró ollós emelő magassága csupán 2,08 méter, ami lehetővé teszi az alacsonyabb belmagasságú területeken való biztonságos áthaladást.
  • Az ollós emelő haladási sebessége összecsukott állapotában 7km/h, kiemelt platformmal, megrakodva a biztonságos sebességhatár 0,5km/h.
  • A Genie önjáró ollós emelő 3 fő kezelőszemélyzet és a magasban végzett munkához szükséges eszközök, készletek számára biztosít 2,79x1,60m munkaterületet. (A platform kicsúsztatható bővítési lehetőséggel is rendelkezik, melynek teherbírása 136kg.)
  • Ha szükséges, a Genie GS 4069 DC elektromos önjáró ollós emelő 35%-os lejtőn is képes biztonságosan és stabilan megkapaszkodni.
  • A GS 4069 DC az egyetlen olyan ollós emelő, ami képes a terepviszonyoknak megfelelően, automatikusan beállítani a tengely helyzetét.

Genie GS 4069 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány kapacitása:

  • Az akkumulátor 48V DC tápfeszültséget és 315 Ah áramellátást biztosít.
  • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 68,1l

GS 4069 DC műszaki adatai

Munkamagasság: 14,12 méter Platform magasság: 12,12 méter
Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 363 kg Csak az emelőkosár: 227 kg
Csak a meghosszabbítás: 136 kg Maximum létszám: 3 fő
Platform bővíthetősége: 1,52 méter Platform maximum hossz: 4,31 méter
Platformszélesség: 1,60 méter Platform hossz: 2,79 méter
Gépszélesség: 1,75 méter Géphossz szállítási talpalással ahol van: 3,76 méter
Talpalás hossza: 3,76 méter Talpalás szélessége: 1,75 méter
Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 2,08 méter Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,74 méter
Gépsúly kitalpalóval, ha van: 5202 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 35%
Tengelytávolság: 2,29 méter Hasmagasság: 0,24 méter
Üzemmód: akkumulátor Fordulási sugár / külső: 4,60 méter
Kerék nyomot nem hagyó Használat: beltéri

Letölthető adatok

Magyar nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű üzemeltetői kézikönyv

Angol nyelvű alkatrész katalógus