Elektromos ollós szerelő munkaállvány / GS 1532 DC / E-drive

Ha kiválóan manőverezhető, keskeny nyomtávú, masszív emelőgépet keres bízza a beltéri építési és karbantartási munkálatokat a Genie GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállványra!

 

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

A Genie GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány használatának előnyei

A minden szempontból biztonságos beltéri munkavégzés kritériumai többek között a nulla károsanyag-kibocsátás, a zajterhelés minimálisra csökkentése, valamint, hogy a munkagép használata ne degradálja az igényesen kivitelezett belső terek felületeit, legyen szó fa, epoxi műgyanta, márvány, vagy egyéb kényes padlózatról. Mindennek tökéletesen megfelel a GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány.

  • A nyomot nem hagyó, szilárd gumiabroncsok alatt szinte zajtalan, precízen tervezett vezérlőrendszer biztosítja az akadálytalan áthaladást a különböző üzemegységek és munkaterületek között.
  • A keskeny nyomtáv - 0,81 méter - és beltéri közlekedést aktívan támogató gépmagasság - 1,83m - lehetővé teszi az emeletek közti haladást akár a szabványos felvonókban, liftekben is.
  • A GS 1532 DC önjáró ollós emelő kicsúsztatható bővítéssel ellátott platformja 2 fő számára biztosítja a biztonságos munkaterületet. (A hasznos terület 0,91 méterrel növelhető meg.)
  • A platform alatt középen elhelyezett összekötő köteg egyenletes súlyelosztást és stabilitást biztosít a kezelőszemélyzet számára, míg a nulla belső fordulási sugár precíz kormányzást biztosít a zsúfolt vagy korlátozott nagyságú munkaterületeken is.
  • A Genie GS 1532 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány 6,40 méteres maximális munkamagasságot biztosít, eközben a jármű 0,8km/h maximális sebességgel haladhat. 
  • Bezárt állapotában az önjáró ollós emelő haladási maximuma 4km/h, amit 25%-os lejtőn is képes produkálni.

Genie GS 1532 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány kapacitása

  • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 225Ah áramellátást biztosít.
  • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 14,2liter

GS 1532 DC műszaki adatok

Munkamagasság: 6,57 méter Platform magasság: 4,57 méter
Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 272 kg Csak az emelőkosár: 159 kg
Csak a meghosszabbítás: 113 kg Maximum létszám: 2 fő
Platform bővíthetősége: 0,91 méter Platform maximum hossz: 2,54 méter
Platformszélesség: 0,74 méter Platform hossz: 1,63 méter
Gépszélesség: 0,81 méter Géphossz szállítási: 1,83 méter
Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,73 méter Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,12 méter
Gépsúly: 1269 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 30%
Tengelytávolság: 1,32 méter Hasmagasság: 0,08 méter
Üzemmód: akkumulátor Fordulási sugár / külső: 1,55 méter
Kerék nyomot nem hagyó Használat: beltéri

Letölthető adatok

Magyar nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű használati utasítás

Angol nyelvű alkatrész katalógus