Elektromos ollós szerelő munkaállvány / GS 1330 DC

A Genie GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány korlátozott mozgásteret engedő munkaterületekre tervezett, jól manőverezhető munkagép

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Sokak számára elvi kérdést jelent, hogy napjainkban elektromos meghajtású járműveket, munkagépeket használjanak, viszont az ollós emelők esetében ez inkább gyakorlati kérdés.

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

Önjáró ollós emelőinket ügyfeleinknek beltéri használatra egyaránt ajánljuk. Az elektromos erőforrással működő ollós emelőinkkel kollégái precízebben és biztonságosabban végezhetik munkájukat. Ezzel elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést.

Legyen szó raktározásról vagy építkezésről, ügyfelei hálásak lesznek, ha az önjáró ollós emelőket választják, hiszen a kosárból is irányítható géppel munkatársai értékes időt és energiát spórolhatnak meg. Így a helyváltoztatás is pofonegyszerűvé válik, nem kell a figyelmüket megszakítaniuk.

A Genie GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány használatának előnyei

A Genie GS 1330 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány az alacsony belmagasságú és/vagy szerény méretű munkaterületre tervezett emelőgép. A hatékony, teljesen elektromos, egyenáramú meghajtással felszerelt ollós szerelőállvány a produktivitás támogatása mellett a csendes, emissziómentes működést, valamint a bel- és kültéri helyszínek közti akadálymentes áthaladás lehetőségét kínálja.

 • A GS 1330 ollós emelőgép kompakt méretei ideálisak alacsony és szűk munkaterületeken végzett munkához.
 • A keskeny nyomtávnak és gépszélességnek köszönhetően önnyedén áthalad a hagyományos egyszárnyú és kétszárnyú ajtókon.
 • Ugyanezen tulajdonságainak köszönhetően az sem jelent gondot a GS 1330 elektromos ollós szerelő munkaállvány számára, ha a létesítményben különböző szinteken kell hozzáférést biztosítani a munkaterülethez, hiszen képes a liftekkel a szintek között közlekedni.
 • Az ollós szerelőállvány hatékony elektromos hajtásrendszere maximális üzemidőt biztosít töltésenként. A tiszta, környezetbarát működés szimpatikus, 227 kilogrammos teherbírással párosul, ami egy ekkora emelőgép esetében igen impozáns teljesítmény.
 • Az 1,26 méteres acélplatform kicsúsztatható bővítménye 0,46m plusz munkaterületet és 91 kg plusz terhelést biztosít.
 • A két személy számára biztonságos munkavégzést kínáló Genie GS 1330 DC maximális munkamagassága beltéren 5,9 m, kültéren 5,03 m.
 • A munkavégzés biztonságát dőlésszint-érzékelő, mozgás- és süllyedésriasztás, valamit a vészleállítás lehetősége is támogatja.
 • A GS 1330 maximális sebessége terhelés nélkül, leengedett platform és lehajtott korlátok mellett 4km/h, kiemelt platformmal és felemelt korlátokkal 0,8km/h.
 • A 25%-os, 14°- os lejtőkön, rakodórámpákon biztonságosan áthalad.
 • A két hátsó kerék meghajtás és blokkolás, valamint az 1,55 méteres fordulási sugár kiváló manőverezhetőséget kínál.
 • A felhasználóbarát Smart Link™ kétzónás vezérlő, valamint a nyomot nem hagyó gumiabroncsok a beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmassá teszik az ollós szerelő munkaállványt.

Genie GS 1330 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány kapacitása

 • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 85Ah áramellátást biztosít.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 5,6l

GS 1330 DC műszaki adatok

Munkamagasság: 5,90 méter Platform magasság: 3,90 méter
Terhelhetőség: 227 kg Csak az emelőkosár: 136 kg
Csak a meghosszabbítás: 91 kg Maximum létszám: 2 fő
Platform bővíthetősége: 0,46 méter Platform maximum hossz: 1,72 méter
Platformszélesség: 0,67 méter Platform hossz: 1,26 méter
Gépszélesség: 0,78 méter Géphossz szállítási: 1,41 méter
Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,68 méter Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,02 méter
Gépsúly: 885 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 25%
Tengelytávolság: 0,98 méter Hasmagasság: 0,02 méter
Üzemmód: akkumulátor Fordulási sugár / külső: 1,55 méter
Kerék nyomot nem hagyó Használat: beltéri

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű használati utasítás

Angol nyelvű alkatrész katalógus