Köszöntjük a mateco-nál!  

A Mateco-Hungary Kft. az egyik legnagyobb hazai, magasépítéshez használt modern szerelő-munkaállványok szakértője.  A cég nemzetközi hátterének köszönhetően gépparkunk Magyarországon is folyamatosan fejlődik. Jelenleg több, mint 1300, széles kínálatot kielégítő emelőgéppel és megbízható szervizhálózattal szolgáljuk ki a magasemelő-piacot. A Mateco-Hungary Kft. központja Szigetszentmiklóson található. A magyarországi terület lefedéséről még két telephely - Debrecenben, Győrben - és 4 szervizpont - Kecskeméten, Szombathelyen Veszprémben és Miskolcon - gondoskodik. 

Bízunk a munkatársainkban! 

Hiszünk kollégáink képességeiben és elhivatottságában. Az elmúlt 22 évben piacvezető pozíciónkat gyors és pontos szolgáltatásaink révén, rátermett és az eredményekért küzdeni tudó és akaró munkatársainkkal együtt értük el.  

A legjobb megbízókat csakis a legjobb csapat szolgálhatja ki! 

A cég növekedésének motorja a határozott és előkészített célkitűzésben, az átgondolt szervezeti felépítésben és jól teljesítő munkatársaink kimagasló tevékenységében rejlik. Akiben megvan az elszántság arra, hogy fejlessze önmagát és megragadja a kínálkozó lehetőséget, az a mateco-nál jó helyen jár!  

Ha úgy érzi, hogy Ön a megfelelő jelölt nyitott pozícióink valamelyikének betöltésére, jelentkezzen! 

Velünk biztosan felemelkedik!