Forgózsámolyos homlokrakodó - MRT 1845 VISION

Biztonságos, sokoldalú, hatékony 3in1 munkagép építési és egyéb ipari célú felhasználáshoz.

Az automata E-Reco tartozékfelismerő rendszerrel ellátott Manitou MRT 1845 VISION forgózsámolyos homlokrakodó egyszerű, erős munkagép, melyy biztomságos munkakörülményeket teremt, időhatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Az MRT 1845 VISION forgózsámolyos homlokrakodó használatának előnyei

 • A munkavégzés hatékonysága az emberi tényezőn is múlik, ehhez járul hozzá a túlnyomásos kabinrendszer, mely intelligens műszerfallal, panorámás kilátással és állítható fülkeelemekkel rendelkezik, utóbbiaknak köszönhetően a ROPS - FOPS Level 2 tanúsítvánnyal rendelkező kabin szinte testreszabható.
 • A rács nélküli tetőmegoldás biztosítja a magasban végzett munka szoros felügyelet mellett végzett nyomon követhetőségét.
 • A forgózsámolyos homlokrakodó éjszakai munkavégzéskor is biztonságosan használható, a gép körüli munkaterületet 5 LED-es fényszór világítíja meg, plusz két munkalámpa található a gémfejen a magasban végzett rakodási műveletek biztosításához.
 • A munkaterület biztonságának vizuális megerősítíése érdekében a kamerarendszer a képeket a kabin vezérlőpultjára küldi.
 • Az MRT 1845 VISION forgózsámolyos homlokrakodó a fülke pozíciójától független hozzáférést biztosít a kabinhoz, a gép mindkét oldalán, illetve elől és hátul is biztonságosan ki- és be lehet szállni a fülkébe.
 • Az Manitou MRT 1845 VISION homlokrakodó különlegessége, hogy a vezérlőrendszere a kabinfülkén kívülről is működtethető, így a kezelőnek nem kell feltétlenül visszatérnie a kabinba az emelőkosár mozgatásához az egyes munkafolyamatok között - ha korábban szükséges volt azt elhagynia.
 • A torony forgathatóságának köszönhetően a gép mozgatása nélkül is lehet moduláris munkaterületen dolgozni.
 • A 3in1 megoldást kínáló munkagép a teleszkópos rakodó, munkaállvány és csörlő üzemmódban biztosít sokoldalú és hatékony átmenetet a munkafolyamatok között, melyet a tartozékfelismerő rendszer is aktívan támogat.
 • Az új, 116l/perc áramlási sebességgel működő hidraulikus szivattyú 50%-kal gyorsabb végrehajtási sebességet biztosít a gém mozgatásához.

A Manitou MRT 1845 VISION forgózsámolyos homlokrakodó tankkapacitása

 • Az üzemanyagtank 130 liter dízelolajat képes befogadni.
 • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 144 liter.
 • A motorolaj tankkapacitása 11 liter.

MRT 1845 VISION műszaki adatok

Villamagasság (opc.csat.): 17,90 méter Terhelhetőség: 4 500 kg
Gépmagasság: 3,04 méter Maximum létszám: 1 fő
Gépszélesség: 2,45 méter Géphossz szállítási talpalással ahol van: 6,6 méter
Talpalás hossza: 6,06 méter Talpalás szélessége: 4,01 méter
Hasmagasság: 0,37 méte Elforgathatóság: 400° nem folytonos
Gépsúly kitalpalóval, ha van: 14 100 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 40%
Tengelytávolság: 2,43 méter Fordulási sugár / külső: 3,6 méter
Üzemmód: dízel Használat: kültéri

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció