Forgózsámolyos homlokrakodó - MRT 1840 EASY

Az MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó tökéletes első befektetés egy saját - vagy bérelt - géppark kialakításához.

Az MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó sokoldalú, számos tartozékkal - villák, emelőkosarak, szerelőállványok, csörlős daru-szerelvények, stb... -  kompatibilis munkagép, mely 3in1 átmenetet biztosít a rakodó, a munkaállvány és a csörlő között, mindezt egyetlen, lenyűgöző erőről és nagy teherbírásról árulkodó, esztétikus géptestbe zárva.

Az MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó használatának előnyei

  • A 32km/h óra utazósebességgel és három különböző kormányzási móddal - két- és négykerékmeghajtás, + crab üzemmód - rendelkező teleszkópos homlokrakodó kifejezetten a helyszíni biztonság maximalizálására tervezett munkagép, melyynek kitámasztókarjai széles támaszfelületet biztosítanak.
  • A munkavégzés biztonságát a terhelés állapotát figyelő rendszer is biztosítja, ami képes észlelni a gép túlterhelésének kockázatát.
  • Az MRT 1840 Easy standard E-Reco tartozékfelismerő rendszerrel ellátott multi-tool munkagép; a rendszer nemcsak felismeri, de elemzi is az illesztett tartozékot és javaslatot tesz az optimális használatára, beleértve az emelési magasságot és a dőlésszöget a felemelni kívánt teher függvényében.
  • A kezelőszemélyzet számára a 2-es szintű ROPS-FOPS túlnyomásos kabinrendszer ergonomikus munkakörnyezetet biztosít többek között a zaj- és rezgésártalom minimalizálásával és a fülkeelemek testreszabhatóságával.
  • A hidraulikus szivattyú az illesztett tartozékok akadálytalan, gyors és biztonságos vezérelhetőséget teszi lehetővé, akár 17,9 méteres magasságban is.

A Manitou MRT 1840 Easy forgózsámolyos homlokrakodó tankkapacitása

  • Az üzemanyagtank 130 liter dízelolajat képes befogadni.
  • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 150 liter.
  • A motorolaj tankkapacitása 8.5 liter.

Videó

MRT 1840 Easy műszaki adatok

Villamagasság (opc.csat.): 17,90 méter Terhelhetőség: 4 000 kg
Gépszélesség: 2,40 méter Géphossz szállítási talpalással ahol van: 6,27 méter
Talpalás hossza: 6,27 méter Talpalás szélessége: 2,97 méter
Gépmagasság: 3,10 méter Elforgathatóság: 360° nem folytonos
Gépsúly kitalpalóval, ha van: 16 600 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 40%
Tengelytávolság: 2,32 méter Hasmagasság: 0,34 méter
Üzemmód: dízel Fordulási sugár / külső: 5,23 méter
Használat: kültéri  

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció