Elektromos targonca - Doosan B50X-5

A Doosan homlokvillás elektromos targoncák használatával a lehető legegyszerűbbé és leghatékonyabbá válik az árumozgatás. 

Az egyszerűen kezelhető Doosan elektromos targoncákat úgy tervezték, hogy képzett kezelője maximális biztonság mellett irányíthassa az eszközt. A belsőégésű motorral hajtott targoncákkal ellentétben az elektromos üzemeltetésűek több előny is írható. Ezek az elsősorban raktárakban használatos berendezések nem bocsátanak ki káros anyagot, így rendkívül biztonságosak, a csendes működés pedig kellemesebbé teszi a munkakörnyezetet és a munkavégzést. 

A Doosan elektromos targoncákat megbízhatóság, hosszú élettartam jellemzi, az akkumulátorok is jól bírják a használatot. 

A nyomot nem hagyó, kemény gumiabroncsokkal ellátott, beltéri munkavégzésre tervezett Doosan B50X-5 elektromos targonca rakodási, árumozgatási feladatok ellátásában vesz részt.

A Doosan B50X-5 elektromos homlokvillás targonca használatának előnyei

  • Az elektromos targonca maximális teherkapacitása – kezelőszemélyzettel együtt – 5000 kg, amit 5,153 méter munkamagassági képes biztonságosan felemelni.
  • A targonca utazósebességének maximuma megrakodva 15 km/h, üresen 16 km/h. Az emelés sebessége megrakodva 310 m/s, üresen 450 m/s.
  • A Doosan B50X-5 kapaszkodóképessége 15%-os rakodórámpákon, lejtőkön való áthaladást biztosít.
  • A viszonylag kesekny 1,47 méteres géptest és a 2,34 méteres magasság lehetővé teszi az elektromos targonca szállításának gyors megtervezését. (Géphossz szállítási: 3,09 méter + 1,10 méter villa.)
  • A Doosan B50X-5 elektromos targonca háromféle homlokvilla konfigurációval – STD, FF, FFT – érhető el, amelyek befolyásolhatják a maximális emelési magasságot.
  • A teljes – full-free - szabademelésre (FF és FFT) alkalmas villa-konfiguráció esetében a Doosan B50X-5 elektromos targonca alkalmazható olyan munkaterületeken ahol ügyelni kell a fej feletti akadályokra, például alacsony belmagasságú épületekben, valamint pótkocsik és dobozos autók rakodása esetében.

A Doosan B50X-5 elektromos homlokvillás targonca kapacitása

  • Az akkumulátor 80V AC tápfeszültséget és 720Ah áramellátást biztosít.

Doosan B50X-5 műszaki adatok

Villamagasság: 3,30 méter Terhelhetőség: 5 000 kg
Gépmagasság: 2,26 méter Maximum létszám: 1 fő
Gépszélesség: 1,47 méter Géphossz szállítási: 3,09 méter + 1,10 méter villa
Gépmagasság: 2,34 méter Gépsúly: 7 395 kg + 85 kg töltő / felszereltség függvényében változhat
Kapaszkodóképesség: 15% Fordulási sugár / külső: 2,78 méter
Tengelytávolság: 2,00 méter Hasmagasság: 0,13 méter
Üzemmód: akkumulátor Kerék nyomot nem hagyó
Használat: beltéri  

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű használati utasítás