Dízel ollós szerelő munkállvány - HL-220 D25

Diesel ollós emelők kültéri használatra

Diesel ollós emelőinket az üzemanyag-használat miatt kültéri használatra javasoljuk önnek.  Amennyiben kültéri rakodótérben, vagy külső helyszínen történő munkálatokra venné igénybe, ez lesz a megfelelő választás.

Kültérben sem kell lemondania az ollós emelők nyújtotta előnyökről és kényelemről. A platformról is irányítható ollós emelőkkel munkatársai csakis a feladataikra koncentrálhatnak pozícióváltás közben.

Kültéri, diesel ollós emelőink némelyikét úgy tervezték, hogy a nagyobb kerekeknek köszönhetően a legváltozatosabb talajviszonyok mellett is stabilak és biztonságosak maradjanak, hogy megóvják kollégái épségét. Ezek általában magasabbra is emelhetőek, emiatt még masszívabb korlátok és biztosítók teszik lehetővé a biztonságos munkát.

Amennyiben kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!

A dízelmotoros ollós emelőket általában olyan helyzetekben használják, amelyek nagyobb platformot és nagyobb emelőképességet igényelnek. Ezenkívül a dízel ollós emelők különféle terepen használhatók. Viszonylag nagy platformokkal rendelkeznek, ami tökéletesen alkalmassá teszi őket különféle iparágakban történő használatra, mint például a festéshez és a tisztításhoz, ahol helyigényes a mozgás.

A Holland Lift HL 220 D25 dízel ollós szerelő munkaállvány használatának előnyei:

A kitámasztó karokkal, durva terepre alkalmas gumiabroncsokkal, négykerék-meghajtással és oszcilláló tengellyel felszerelt emelőgép kifejezetten alkalmas a burkolatlan felületeken való biztonságos haladásra, munkavégzésre.

  • A dízel ollós szerelő munkaállvány 21,7 méter magasságban is biztonságos munkavégzést tesz lehetővé 4 fő kezelőszemélyzet számára, teherkapacitása (személyzettel együtt) maximum 750 kg.
  • A kicsúsztatható munkaplatform alapvetően 2,30 méter x 4,5 méteres, de a kicsúsztatható bővítmény 2,5 méterre toldja meg a hasznos munkaterületet.
  • A HL 220 D25 utazósebessége 2,8 km/h, kiemelt platformmal maximum 0,5 km/h.
  • A kapaszkodóképesség 30%-os lejtőkön, rakodórámpákon való áthaladást biztosít.

A HL 220 D25 dízel ollós szerelő munkaállvány Stage V Európai Uniós környezetvédelmi levegő emissziós előírásnak megfelelő Hatz 3H50TICD (43,7 kW) részecskeszűrős, csendesített kivitelezésű dízel motorral rendelkezik.

 

HL-220 D25 műszaki adatok

Munkamagasság: 21,70 méter Platform magasság: 19,70 méter
Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 750 kg Maximum létszám: 4 fő
Platformszélesség: 2,30 méter Platform hossz: 4,50 méter
Platform maximum hossz: 7,00 méter Platform bővíthetősége: 2,50 méter
Gépmagasság korláttal: 3,65 méter Gépmagasság lehajtott korláttal: 2,88 méter
Gépszélesség: 2,44 méter Géphossz: 4,54 méter
Tengelytávolság: 3,08 méter Hasmagasság: 0,16 méter
Mentesebesség összecsukott állapotban: 2,5 km/h Menetsebesség kiemelt állapotban: 0,5 km/h
Haladás max kiemelt állapotban: igen Kerék nyomot nem hagyó
Kapaszkodóképesség: 30% Billenési szög: 2,5°/1°
Gépsúly: 11990 kg Fordulási sugár: 4,90 méter
Üzemmód: dízel Használat: kültéri

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció