Dízel csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány / Z-45 XC

A mobil munkaállvány (aerial workig platform; AWP) olyan mechanikus eszköz, amelyet arra terveztek, hogy biztosítsa az ideiglenes és biztonságos hozzáférést a nagy magasságban lévő munkaterületekhez. 

A Genie Z-45 XC dízel csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány, kosaras emelő használatának előnyei

A Genie Z-45 XC csuklós-teleszkópos emelő a népszerű, egyenetlen terepen is kiváló teljesítményt nyújtó Genie Z-45/25 J RT dízelmotoros emelőgép újratervezett Xtra Capacity változata.

  • Ez az első olyan Genie XC-modell, amely kettős emelőképessége (300+454kg) révén extra teljesítménnyel támogatja a kültéri munkavégzést építőipari és egyéb ipari alkalmazások esetén.
  • A Z-45 XC kosaras emelő felszerelhető az új Genie Lift Power generátor megoldással, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy az emelési munkálatok közben biztonságosan haladjanak is.
  • A csuklós-teleszkópos emelő maximális emelési magassága 15,86 méter, ami a 7,55 méteres oldalirányú kinyúlással kombinálva a sokoldalú pozicionálás lehetőségét kínálja a zsámoly 355° fokos, nem folytonos elforgathatósága mellett.
  • Az emelőkosár hasznos munkaterülete némileg keskenyebb, 1,83m x 0,76 m, ami azonban a keskeny gépprofillal – 2,29 méter – együtt a rugalmasabb útvonaltervezés lehetőségét kínálja, tekintve, hogy könnyebben, egyszerűbben szállítható az emelőgép.
  • A kosaras emelő Load sensor technológiája a pontos tehermérésben és a nulla terhelésű terepkalibrálásban támogatja a kezelőszemélyzetet.
  • Az egyenetlen terepen való biztonságos munkavégzést a kosaras emelő 45%-os kapaszkodóképessége, a standard, habbal töltött gumiabroncsok, valamint a négykerék-meghajtás támogatja.
  • A produktivitást és hatékonyságot támogató eszközkínálat-opciók széles körben ismertté és elismertté teszik ezt a Genie emelőgép konstrukciót.

A Genie Z-45 XC J RT 4WD dízel csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány tankkapacitása

  • A kosaras emelő üzemanyagtankja 64,4 liter dízelolajat képes befogadni.
  • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 83 liter.

Videó

Z-45 XC műszaki adatai

Munkamagasság: 15,86 méter Platform magasság: 13,86 méter
Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 454 kg Maximum létszám: 2 fő
Platformszélesség: 1,83 méter Platform hossz: 0,76 méter
Gépszélesség: 2,29 méter Géphossz szállítási: 6,65 méter
Gépmagasság: 2,25 méter Elforgathatóság: 355° nem folytonos
Gépsúly: 7 421 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 45%
Maximum oldalkinyúlás: 7,55 méter Fordulási sugár / külső: 4,50 méter
Tengelytávolság: 2,03 méter Hasmagasság: 0,37 méter
Üzemmód: dízel Használat: kültéri

Képek

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű használati utasítás

Angol nyelvű alkatrész katalógus