Elektromos és hibrid csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány - HR28 Hibrid

A csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány előnyei: 

 • Az emelőkosár manőverezhető felfelé, lefelé és oldalra,
 • A szerelő munkaállvány a szűk munkaterületekhez is alkalmazkodik,
 • Modelltől függően beltéri vagy kültéri (terepre) használatra alkalmas.
 • A teleszkópos “ízületeknek” köszönhetően maximalizálható a kinyúlás.
 • Nehezen elérhető helyeken képes biztonságos munkavégzési körülményeket biztosítani az emelőkosárban tartózkodó személyzetnek.

A „Queen's Awards for Enterprise 2019” innovációs díj nyertese, a HR (HeightRider) 28 csuklós-teleszkópos emelő, mely a Niftylift környezettudatos kosaras emelő munkagépeinek egyik új generációja.

A Niftylift HR28 hibrid-elektromos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány, kosaras emelő használatának előnyei

A kosaras emelő a fejlett erőforrás-technológiát a hatékony négykerék-hajtással kombinálva kiemelkedő teljesítményt nyújt kompakt és kis súlyú kialakításának köszönhetően.

 • A 28 méteres vertikális és 19 méteres horizontális kinyúlással rendelkező HR28 kosaras emelő lényegesen könnyebb és kompaktabb, mint versenytársai, és kisebb a farok lengése is. Ez a szerkezeti megoldás kiváló manőverezőképességgel párosulva azt jelenti, hogy nagyobb riválisaihoz képest többféle, akár speciális igényű projekten is tud dolgozni, és a szállítása is gazdaságosabb.
 • A jobb kihasználtság és az alacsonyabb szállítási költségek a HR28 kosaras emelő munkagépet költséghatékonyabb üzemeltetésű haszongéppé teszik.
 • Az arányos kezelőszervek sima működést biztosítanak, míg a forgózsámoly 360º fokos, folyamatos, a emelőkosár 160º fokos oldalirányú és 150º fokos vertikális elmozdulásának lehetősége precíz pozícionálást biztosít bárhol a lefedett munkaterületen.
 • A 280kg teherbírású emelőkosár 2,4 méter x 0,9 méteres hasznos munkaterületet biztosít.
 • A Niftylift HR28 csuklós-teleszkópos emelőgép forradalmi, második generációs hibrid energiarendszerű verziója egy kisebb, teljesítmény optimalizált, EU Stage- V kompatibilis dízelmotorral beépítve kerül forgalomba, amit a gép villanymotorja is támogat, ha extra teljesítményre van szükség.
 • Ez fenntartja a ksoaras emelő teljesítményét, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást a maximális hatékonyság érdekében.
 • A 40%-os lejtőkön és rakodórámpákon megkapaszkodó csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány menetsebessége 4,5 km/h összecsukott állapotában, ami kiemelt teleszkóppal 1,1 km/h-ra csökken.
 • Az innovatív „Diesel Re-Gen” funkció a gyorstöltést lehetőségét biztosítja, amikor a gép üresjáratban van és a motor jár.
 • Ezenkívül a kosaras emelő csak elektromos üzemmódja lehetővé teszi a zéró-emissziós működést, így a Niftylift HR28 csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány ideális beltéri használatra és/vagy olyan munkaterületre, ahol a csendes, tiszta működés elvárás.

A HR21-es modellhez hasonlóan, a HR28 hibrid-elektormos csuklós-teleszkópos szerelő munkaállvány alapfelszereltsége a Niftylink telematikai eszköz, amely adatbetekintést nyújt a Niftylift állapotáról, tevékenységéről és elhelyezkedéséről, valamint rendelkezik a Niftylift többszörösen díjnyertes SiOPS® biztonsági rendszerével, amely kiküszöböli a tartós akaratlan működést, azonnal leállítja a kosaras emelő mozgását, amikor a kezelő megkezdi teleszkóp és a kosár kiemelését.

 

HR 28 hibrid műszaki adatok

Munkamagasság: 28,00 méter Platform magasság: 26,00 méter
Maximum hrizontális elérés: 19,00 méter Terhelhetőség: 280 kg
Platform hossz: 2,40 méter Platform szélesség: 0,90 méter
Billenési szög: 3° Elforgathatóság: 360° folytonos
Gépmagasság: 2,72 méter Gépszélesség: 2,49 méter
Géphossz: 9,28 méter Gépsúly: 14650 kg
Tengelytávolság: 2,60 méter Hasmagasság: 0,28 méter
Menetsebesség összecsukott állapotban: 4,5km/h Menetsebesség kiemelt állapotában: 1,1 km/h
Kapaszkodóképesség: 40% Maximum létszám: 2 fő
Üzemmód: elektromos/dízel Használat: kültéri / beltéri

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű használati utasítás

Angol nyelvű alkatrész katalógus