Dízel ollós szerelő munkállvány - HL-340 D30

Diesel ollós emelők kültéri használatra

Diesel ollós emelőinket az üzemanyag-használat miatt kültéri használatra javasoljuk önnek.  Amennyiben kültéri rakodótérben, vagy külső helyszínen történő munkálatokra venné igénybe, ez lesz a megfelelő választás.

Kültérben sem kell lemondania az ollós emelők nyújtotta előnyökről és kényelemről. A platformról is irányítható ollós emelőkkel munkatársai csakis a feladataikra koncentrálhatnak pozícióváltás közben.

Kültéri, diesel ollós emelőink némelyikét úgy tervezték, hogy a nagyobb kerekeknek köszönhetően a legváltozatosabb talajviszonyok mellett is stabilak és biztonságosak maradjanak, hogy megóvják kollégái épségét. Ezek általában magasabbra is emelhetőek, emiatt még masszívabb korlátok és biztosítók teszik lehetővé a biztonságos munkát.

Amennyiben kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!

A közelmúltban megnövekedett a nagy kapacitású raktárépítési projektek száma országszerte. Ezek a projektek rakodó- és emelőgép flottát igényelnek, melynek bérlése hosszútávon költséghatékonyabb megoldás, mint a fenntartása. E flotta egyik legpraktikusabb képviselője a Holland Lift SE HL-340 D30 dízel ollós szerelő munkaállvány.

A Holland Lift HL-340 D30 dízel ollós szerelő munkaállvány használatának előnyei:

  • A 34 méteres dízel Holland Lift „Megastar” SE HL 340 D30 jelenleg a nagy kinyúlású ollós emelők páratlan szupersztárja, a maga 33,5 méteres munkamagasságával, 1000 kg teherbírásával és 6,66 méteres platform hosszával (9,66 m-re bővíthető).
  • A robusztus gép 2,8 méteres fedélzetszélességet kínál 4 fő kezelőszemélyzet számára, és a platformon 230 V-os tápfeszültséggel elégíti ki a magasban végzett munka elektromos igényeit.
  • A négykerék-meghajtás és négykerék-kormányzás, valamint az úgynevezett all terrain, habszivaccsal töltött abroncsok durva terepen, valamint 30%-os lejtőkön való hely- és helyzetváltoztatásra teszik alkalmassá a dízel ollós emelőt, melynek maximális sebessége 2,6 km/h, kiemelt platformmal 0,5 km/h.
  • A HL-340 D30 egyik legfontosabb tulajdonsága a „teljes magasságban hajtás” funkció, amely rendkívül fontos idő- és költségmegtakarítást eredményez egy ekkora gépen.
  • A HL-340 D30 dízel ollós szerelő munkaállvány alacsony hőmérsékleti viszonyok mellett is munkaképes marad egészen -15ºC fokig.

HL-340 D30 műszaki adatok

Munkamagasság: 33,50 méter Platform magasság: 31,50 méter
Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 1000 kg Maximum létszám: 4 fő
Platformszélesség: 2,80 méter Platform hossz: 6,66 méter
Platform maximum hossz: 9,66 méter Platform bővíthetősége: 3,00 méter
Gépmagasság korláttal: 4,63 méter Gépmagasság lehajtott korláttal: 2,98 méter
Gépszélesség: 2,98 méter Géphossz: 7,02 méter
Tengelytávolság: 4,63 méter Hasmagasság: 0,36 méter
Mentesebesség összecsukott állapotban: 2,6 km/h Menetsebesség kiemelt állapotban: 0,5 km/h
Haladás max kiemelt állapotban: igen Kerék: minden terepen
Kapaszkodóképesség: 25% Billenési szög: 1/4°
Gépsúly: 31570 kg Fordulási sugár: 7,70 méter
Üzemmód: dízel Használat: kültéri

Letölthető adatok

Angol nyelvű specifikáció