Elektromos ollós szerelő munkaállvány / GS 2032 DC / E-drive

A Genie GS 2032 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány a termelékenység és hatékonyság maximalizálásával igazi stratégiai támogatást nyújt a beltéri építési és karbantartási munkálatok során

Az elektromos ollós szerelőállványok általános jellemzői

Az elektromos munkagépek minimális károsanyag kibocsátás mellett működtethetőek, így zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak. További szempont, hogy az elektromos munkagépek zajkibocsátása is alacsonyabb, így a belső, zárt térben nem kelt akkora zajt, mint a dízeles gépek. Emiatt beltérben alkalmas épületkarbantartási feladatok elvégzéséhez is, legyen szó áruházakról, vásár- és sportcsarnokokról vagy akár nagyobb egészségügyi intézményekről.

A Genie GS 2032 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány használatának előnyei

A környezeti terheléstől megóvott munkahelyek közös ismérve, hogy nemcsak szavakkal és papírmentes irodákkal valósítják meg a zöld munkakörnyezetet, de a károsanyag-kibocsátást is a minimumra szorítják. E törekvés mellett a mateco a Genie önjáró elektromos ollós emelőgép modelljeinek értékesítésével, bérbeadásával is kiáll.

A zéró emisszió és a szinte zajtalan közlekedés, munkavégzés nemcsak a károsanyag-kibocsátást csökkenti, de biztosítja az alkalmazottak egészséges munkakörnyezethez való jogát is.

  • A Genie GS 2032 DC elektromos ollós szerelő munkaállvány alacsony környezeti terhelése alkalmassá teszi irodaházakban, bevásárlóközpontokban, egészségügyi intézményekben történő építési és karbantartási munkálatokra.
  • Behúzott platformmal, lehajtott korláttal az ollós szerelő munkaállvány magassága 1,75, szélessége 0,81 méter; ennek köszönhetően az személyemelő az átjárók, ajtók átlagos magasságához és szélességéhez képes alkalmazkodni, amivel zökkenőmentessé és hatékonyabbá válik a munkavégzés.
  • Az alapvetően keskeny konstrukció akadálytalan hozzáférést biztosít a keskeny, szűk munkaterületeken történő haladáshoz és munkavégzéshez, melyen a manőverezés is megoldott az elsőkerék-meghajtásnak és a tárcsafékes hátsó kerekeknek köszönhetően.
  • A beltéri használhatóság további ismérve a kereket nem hagyó, szilárd gumiabroncsok, melyek kültéri funkciókat is kínálnak szilárd, vízszintes felületen.
  • A GS 2032 DC ollós szerelő munkaállvány fedélzeti diagnosztikája a kezelőszemélyzetet az üzemidő optimalizálásban támogatja, valamint a munkavégzés során adódó hibaelhárításra is lehetőséget ad.

Genie GS 2032 DC elektromos önjáró ollós szerelő munkaállvány kapacitása

  • Az akkumulátor 24V DC tápfeszültséget és 225Ah áramellátást biztosít.
  • A hidraulika működtetéséhez szükséges tankkapacitás maximuma: 14,2liter

 

 

GS 2032 DC / E-drive műszaki adatok

Munkamagasság: 8,10 méter Platform magasság: 6,10 méter
Terhelhetőség kezelőszemélyzettel: 363 kg Csak az emelőkosár: 250 kg
Csak a meghosszabbítás: 113 kg Maximum létszám: 2 fő
Platform bővíthetősége: 0,91 méter Platform maximum hossz: 3,18 méter
Platformszélesség: 0,81 méter Platform hossz: 2,26 méter
Gépszélesség: 0,81 méter Géphossz szállítási: 2,44 méter
Gépmagasság (ollósoknál lehajtott korláttal): 1,75 méter Gépmagasság (ollósoknál korláttal): 2,13 méter
Gépsúly: 1825 kg / felszereltség függvényében változhat Kapaszkodóképesség: 30%
Tengelytávolság: 1,85 méter Hasmagasság: 0,02 méter
Üzemmód: akkumulátor Fordulási sugár / külső: 2,13 méter
Kerék nyomot nem hagyó Használat: beltéri

Letölthető adatok

Magyar nyelvű specifikáció

Magyar nyelvű használati utasítás

Angol nyelvű alkatrész katalógus