← Return

Szurkoljanak velünk a kézilabda Eb-n!

Már csak percek kérdése, és január 13-án elstartol a 15. férfi kézilabda Európa-bajnokság, melynek többek között hazánk ad otthont! Hogy mi köze a matecónak a kézilabdához? Nagyon is sok! 

Először is: lelkes rajongói vagyunk a fantasztikus magyar férfi kéziválogatottnak, és óriási izgalommal várjuk az Eb-t, ki nem hagynánk a meccseket! Külön öröm számunkra, hogy ez a kerek évfordulós esemény ráadásul éppen itthon, Magyarországon kerül megrendezésre. De ez még nem minden: a hazai kézilabdasport iránti elkötelezettségünket szerettük volna ennél sokkal, de sokkal nyomatékosabban is kifejezésre juttatni, és nem vallottunk kudarcot: elszánt lobbitevékenységünknek hála a mateco cégcsoport lett a 15. férfi kézilabda Eb hivatalos támogatója! Rendkívül büszkék vagyunk erre a megtisztelő címre.

És ez még mindig nem minden! A mateco is oroszlánrészt vállalt az ultramodern budapesti MVM Dome felépítésében, mely méltó felavatásaként ad otthont e fantasztikus nemzetközi esemény több mérkőzésének. Az MVM Dome a maga 22 ezres férőhelyével jelenleg hazánk legnagyobb befogadóképességű, a legkorszerűbb high tech technológiával felszerelt sportlétesítménye. A 2020 elején megkezdődött és közel két éven át tartó építkezésen cégünk több mint 100 professzionális munkagéppel segítette az 50.000 m2-nyi csarnok gigantikus méreteinek szakszerű, biztonságos és a mai kor kihívásainak mindenben eleget tevő kivitelezését. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk ennek a nagyszabású vállalkozásnak, és hogy mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy rövidesen hazai pályáról drukkolhatunk a mieinkért!

 

Most pedig a jól végzett munka örömére mindannyian hátradőlhetünk kicsit az Eb idejére, hogy szurkoljunk a fiúknak! És hogy az egész hazai szurkolótábor számára még izgalmasabbá tegyük a dolgot, nyereményjátékot indítunk a Facebook-oldalunkon, melyen belépőjegyeket és értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki a résztvevők között. Önöknek nem lesz más dolguk, mint megtippelni a január 18-i Izland–Magyarország mérkőzés, illetve a január 30-i döntő eredményeit! A tippelők közül a szerencsés nyertes egy VIP napijegyet nyer a mérkőzésre, a helyesen tippelők között pedig értékes mateco ajándékcsomagot sorsolunk ki. Ugye, hogy ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni?! Figyeljék és like-olják FB-oldalunkat: 14-én már sorsoljuk is az Izland–Magyarország jegyeket, 19-étől pedig lehet versenyezni a döntő jegyeiért!

És ne feledjék: Your better way up! a 15. férfi kézilabda Eb-n is! Ennél többet most nem árulunk el – de majd meglátják! Szurkoljanak velünk, szurkoljunk együtt! Hajrá, fiúk!

(A jelenleg hatályos szabályok szerint a belépés feltétele védettségi igazolás vagy 72 óránál nem régebbi PCR-teszt, továbbá maszk viselése.)

 

És íme emlékeztetőül az Eb kiemelt dátumai:

Csoportmérkőzések:

Január 13. 20:30 Magyarország–Hollandia

Január 16. 18:00 Portugália– Magyarország

Január 18. 18:00 Izland– Magyarország

Középdöntő:

Január 20.

Január 22.

Január 24.

Január 26.

Elődöntő:

Január 28.

Döntő:

Január 30.