← Return

Hogy miért tartson Ön is a Mateco-Hungary Kft-vel?

Mert országos lefedettségének köszönhetően mindenhol helyben van, és mert költséghatékonyabbá teszi a projektek megvalósítását.

Európa második legnagyobb rakodó- és emelőgép-kölcsönzője a mateco. Az anyacégnek nagyszámú független kölcsönző cége volt, amelyek mindegyike külön-külön, az eredeti nevén kereskedett, ám úgy döntöttek, hogy a mateco zászlaja alatt racionalizálják a tevékenységüket. Így született meg az 1999-ben alapított Gépbér-Hungária Kft-ből 20 évvel később a mateco holding hazai képviselője a Mateco-Hungary Kft.

Interaktív, bármikor elérhető

Ha a fenti tájékoztató felkeltette az érdeklődését, akkor az online kiadványt ezen a linken keresztül érheti el. Amennyiben kérdése, kérése merül fel, vagy bérleti-, vételi igénye van,  keresse bátran területileg illetékes értékesítési kollégáinkat és éljen a tanácsadás lehetőségével!

Lapozzon bele a mateco életébe

Ha megismerkedne a Mateco-Hungary Kft. csapatával, eredményeivel és az általunk biztosított lehetőségekkel, akkor nagy örömmel ajánljuk a Gregsom Hungary által készített interaktív, online kiadványunkat.

Ebben minden fontos mérföldkő, elért eredmény és ami a legfontosabb: minden olyan lehetőség megtalálható, amiben partnereink számára elérhetőek vagyunk, támogatjuk őket. 

Szerettünk volna egy olyan megoldást biztosítani, ami érdekesebb és előremutatóbb egy hagyományos, nyomtatott prospektusnál. Ebben segített nekünk a Gregsom csapata!