← Return

A gyerekek átveszik a hatalmat!

Évek óta, Győrben megrendezik a Győrkőc fesztivált, immár 15. alkalommal, ahol a polgármester ünnepélyes keretek közt átadja a város kulcsát a gyermekeknek (egy rövid időre). 

Ennek az eseménynek az ikonikus keretező programja a fesztivál.

A társadalmi felelősségvállalás fontos szerep számunkra. Kollégáinkkal együtt örömmel választottuk idén is a Győrkőc fesztivált. Mint mateco, örömmel álltunk a gyermekek mellé már nem először és gépeinkkel ott segítettünk, ahol lehetett. 

 

 

Ha kíváncsiak vagytok az eredményre, akkor gyertek el most hétvégén, 2022 július 1-3. között. 

Hol találtok meg minket a fesztiválon?

Keressétek a Varázshidat (“nem hivatalos” nevén Rába kettős híd), ahol a hűs árnyékot az a 480 felfüggesztett, színes esernyő adja, 6 méter magasságban és 48 méter hosszan melyet a szervezők a mateco gépek segítségével építettek fel.

 

 

Az ideális nyárindító!

Ha az esernyő szivárvány mellett még további programot is kerestek, akkor érdemes átböngészni a fesztivál programot.

Legyen az bábszínház, meseváros, interaktív tudományos kiállítás, logikai kihívások kisebbeknek és nagyobbaknak, kézműves vásár, festés és még sok minden más! 

Ha már nyár és kánikula, akkor külön ajánljuk, hogy két esernyő alatti hűsölés között menjetek el vízibiciklizni, medencés úszógömbökben pörögni. 

Ráadásul minden játék és tematikus program ingyenesen vehető igénybe a gyerekeknek, de a szervezők még a szálláskeresésben is segítenek mindenkinek, ha messziről érkeztek és több napon is szeretnétek részt venni!

Szórakozás kicsiknek és nagyoknak

Természetesen nem csak a gyerekeknek készülnek, a szülők is találhatnak számukra tetsző programokat.

Természetesen ide értve, hogy kicsik és nagyok együtt tudják felfrissíteni magukat finomságokkal a számos helyszín egyikén. 

Gyertek és találkozzunk a fesztiválon, akár az esernyőhíd alatt! Mi ott leszünk. :)